Το προϊόν Παράγεται από 100% κοπριά πουλερικών χωρίς την πρόσμειξη άλλων υλικών.
Χάρη στην υψηλή περιεκτικότητα σε οργανική ουσία βελτιώνει την δομή του εδάφους και την παραγωγικότητα και ποιότητα της συγκομιδής.
Συγκριτικά με ομοειδή προϊόντα (κοπριές άλλων ζώων, εδαφοβελτιωτικά με βάση το λιγνίτη, τύρφη κ.α) το avgoser Έχει πενταπλάσια περιεκτικότητα σε λιπαντικά στοιχεία άζωτο, φώσφορο, κάλιο και ασβέστιο.
Είναι κατάλληλο για όλες τις καλλιέργειες, έχει άριστα αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας εφαρμογή, Δίνει αύξηση παραγωγής έως και 30% περισσότερο από την πρώτη κιόλας χρόνια, Η μακροχρόνια χρήση του μπορεί να διπλασιάσει την παραγωγή…
Διατίθεται σε μορφή κόκκων (pellets) σε συσκευασία, σακί 25kg, μεγασάκος 500 kg, 1200kg.
Διανέμεται με έναν κλασσικό λίπασματοδιανομέα, Για μεγάλες παραγγελίες και μεγάλες καλλιέργειες χορηγείται από εμάς ειδικό μηχάνημα (κοπροδιανομέας)για την καλύτερη και γρηγορότερη εφαρμογή.
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι η εταιρεία μας έχει προχωρήσει στην αποκλειστική εισαγωγή ειδικών μηχανημάτων (κόπρο διανομών) Που μπορούν να πετάνε και κανονικό λίπασμα, από τον επόμενο μήνα θα είναι διαθέσιμα και πάντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς.
Τέλος το προϊόν παραδίδεται από εμάς στο χώρο σας.